Detta är Mia

Mia är vår Super-mentor och kurator här på skolan. Det som driver henne till att hjälpa elever är att kunna stötta dem i att göra
rätt val, underlätta för eleverna så att de klarar sin skolgång på bästa sätt så att de trivs och känner sig trygga.

Mia skulle beskriva sig själv som energisk, glad och positiv.

 

Meningen med livet anser hon är att vara frisk, påverka och göra saker man tycker är roligt med vänner och familj. Hon anser även att det bästa tips för dig som studerar är att kunna planera, be om hjälp, lyssna, göra så gott man kan och att fokusera på lektionerna. Den superhjälte som hon själv skulle vilja vara är Spindelmannen eller spiderman på grund av hans kraft att klättra väggar samt att han är både töntig som cool. Under sin fritid säger Mia att hon tränar, kollar på tv-serier, spenderar tid med sin sambo och hennes familj/vänner och även grejar i trädgården. Mias favorit tv-serie är Broadchurch.

Please follow and like us: