Detta är Vidar

Vidar Korneliussen är vår lärare i Webbutveckling, Webbserverprogrammering, programmering och animation. Vidar är 43 år och det som driver honom att lära ut är att dela med sig av sin kunskap och att även lära sig av eleverna.

Meningen med livet är enligt Vidar att kunna jobba med det man tycker är roligt.

Vidar skulle beskriva sig själv som en energisk, glad och positiv människa. Meningen med livet är enligt Vidar att kunna jobba med det man tycker är roligt. Vidars bästa studietips är att tro på sig själv, att inte ha en negativ inställning  utan bestämma sig för att man ska klara det, har du bestämt dig för att det är tråkigt kommer du inte att lära dig. Om Vidar fick vara en superhjälte hade han varit Kick-ass så att han kunde spöa skurkar i stan. På sin fritid utanför jobbet gillar Vidar att träna, umgås med sin son och han tycker även om att lära sig nya saker inom 3D och programmering. Enligt Vidar är de bästa tv-serierna; The Walking Dead, Breaking bad och Better call Saul.

Please follow and like us: