Fanny intervju

 

Varför valde du Thoren istället för Östrabo?

Det var mycket plugg och krävande uppgifter, jag blev skoltrött redan i våras. Jag hade en kompis som ville att jag skulle börja på Thoren. Hon berättade att det inte va lika svårt på IT linjen som på Teknik linjen. Jag tyckte också att det va bra att man inte va tvungen och läsa högskoleförberedande och sedan komma in på högskola för att sedan få ett jobb. Redan nu på yrkesprogrammet kan jag få jobb tidigt.

Vad vill du jobba med?

Jag vill designa hemsidor, så jag hörde också från min kompis att de håller på mycket med hemsidor här. Det är många företag som söker efter programmerare eller webbutvecklare.

Hade du kunna tänka ditt att starta ett eget företag?

Ja, tillskillnad från Teknik linjen läser IT linjen entreprenörskap. Det är en kurs som lär ut elever hur man startar ett företag. Så ja, jag kan tänka mig att starta ett företag senare i mitt liv.

Please follow and like us: